For praktisk hjelp ved et dødsfall, ring oss på
23 16 83 30
hele døgnet

Wang Begravelsesbyrå Stabekk

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Ring oss hele døgnet på 23 16 83 30 eller send en e-post til post@wangbegravelse.no for å avtale tidspunkt for møte. Vi skal sørge for at du skal bli ivaretatt.

Slik finner du oss

Visste du at Wang Begravelsesbyrå er Norges eldste? Byrået ble stiftet av Kristian August Lyche Wang i 1877 og har dermed over 140 års erfaring. Etterhvert ekspanderte Wang gjennom fusjoner med Nordstrand Begravelsesbyrå og Olav Werner Begravelsesbyrå, og har i dag flere avdelinger i Stor-Oslo. En av disse er Wang Begravelsesbyrå Bærum/Stabekk.

Vår besøksadresse er Gamle Drammensvei 46D, 1369 Stabekk. Innkjøring og parkering via Jernbaneveien.

Vi har i tillegg døgnåpen telefon med nummer 23 16 83 30. Dette innebærer at du kan ringe oss hele døgnet ved behov. Vi opplever for eksempel at når dødsfallet inntreffes, ønsker de fleste å snakke med et begravelsesbyrå raskt. Husk at vi er her for deg når du trenger oss!

Ofte stilte spørsmål

Hva slags tjenester tilbyr dere?

Listen vår over tjenester og produkter er nærmest like lang som antall år vi har vært i bransjen. Velger du Wang Begravelsesbyrå, vil du få bistand til alt tilknyttet gravferden/begravelsen. Vi hjelper blant annet med umiddelbar hjelp ved dødsfall som henting av avdøde. Vi tilbyr kister, gravstener, blomster, musikk, seremoniledelse, minnesamvær, programhefter og minnesider. Videre er vi der for deg gjennom planleggingen, implementeringen og i tiden etter, samt gir råd i sorgprosessen. Du finner mer informasjon om alle tjenester her på nettsiden.

Når bør vi kontakte begravelsesbyrå?

Det er selvsagt opptil enhver å vurdere dette, men mye skal avklares på kort tid. Det er derfor å anbefale å ta kontakt så fort det lar seg gjøre, selv om sorgen er tung og overveldende. Vi kan ta oss av det meste når vi først har blitt enige, slik at du slipper å tenke mer på alt det praktiske.

Hva tilbyr dere av gravstener?

Wang Begravelsesbyrå ønsker å gjøre ditt valg av gravsten enklere ved å tilby et stort utvalg bestående av 150 forskjellige modeller fordelt på få prisgrupper. Du finner alt her på nettsiden og kan også gjennomføre bestillingen i nettbutikken. Stenene leveres komplette, som innebærer komplette personalia (evt. ornament og ønsket ettertekst), nødvendig søknad til gravlundsmyndighetene og montering av gravstenen på gravstedet med sokkel og rustfrie bolter.

Ansatte på dette kontoret

Torgeir Faanes

Gravferdskonsulent
TLF03024

Kenneth Slaatten

Senior gravferdskonsulent og Seremonileder
TLF03024

Johanne Egeberg

Gravferdskonsulent
TLF03024

Solfrid Engeset

Gravferdskonsulent
TLF03024

Bente Kaareng Johansen

Gravferdskonsulent
TLF03024