For praktisk hjelp ved et dødsfall, ring oss på
23 16 83 30
hele døgnet

Åpenhetsloven

Velkommen til Wang Begravelsesbyrå

Vi setter åpenhet og transparens høyt i all vår virksomhet. Som en del av vårt engasjement for å være åpne og tilgjengelige for våre kunder, samarbeidspartnere og allmennheten, følger vi prinsippene i åpenhetsloven.

Hva er åpenhetsloven?

Åpenhetsloven er en lov som regulerer tilgangen til offentlig informasjon og fremmer prinsippet om åpenhet i offentlig forvaltning. Loven gir enkeltpersoner rett til å få tilgang til dokumenter og informasjon som oppbevares av offentlige organer, inkludert Wang Begravelsesbyrå, med noen begrensninger og unntak i henhold til loven.

Vår forpliktelse til åpenhet

Wang Begravelsesbyrå har forpliktet seg til å overholde åpenhetsloven og gir all nødvendig informasjon som er tilgjengelig for offentligheten i samsvar med lovens bestemmelser. Vi tror at åpenhet er avgjørende for å bygge tillit og fremme ansvarlighet i alle aspekter av vår virksomhet.

Hvordan får du tilgang til informasjon?

Dersom du ønsker å få tilgang til informasjon eller dokumenter som Wang Begravelsesbyrå oppbevarer i henhold til åpenhetsloven, ber vi deg om å kontakte dataskyddsombud@fonus.se for å sende inn en forespørsel. Vi vil behandle alle henvendelser i henhold til lovens bestemmelser og gir nødvendig assistanse for å sikre riktig tilgang til relevant informasjon.

Din tilbakemelding er viktig for oss

Wang Begravelsesbyrå hører gjerne dine tilbakemeldinger og spørsmål angående vår forpliktelse til åpenhet og etterlevelse av åpenhetsloven. Vi svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha angående tilgang til informasjon, og vi forplikter oss til å forbedre vår tilnærming til åpenhet basert på tilbakemeldinger fra fellesskapet.

Takk for at du besøker Wang Begravelsesbyrå sine nettsider. Vi ser frem til å opprettholde et åpent og ansvarlig forhold til våre kunder, samarbeidspartnere og samfunnet som helhet.