Stor innen- og utendørs utstilling av gravstener.

Se også: http://www.oslomonument.no/gravstener/ 


 

GRAVSTENER – INSKRIPSJON – VEDLIKEHOLD

Håndverkstradisjon og yrkesstolthet i fem generasjoner

Historie

Gustavson-familien har sine faglige røtter i Iddefjordsområdet der granitt og stenhugging var selve livsgrunnlaget. Oldefar Carl Johan Gustavson var en av Norges fremste i faget. Han hugget flere skulpturer som i dag står i Vigelandsparken og hans monumenter og skulpturer er oppført over hele landet.

Gustavson startet levering av gravstener i Oslo og Akershus. I dag er det fjerde og femte generasjon stenhuggere som arbeider i bedriften. Med moderne utstyr og respekt for faglig arv.

Priser/utstilling

Vi leverer gravsten, ferdig på plass på gravlunden fra kr. 7.500,- inkl. mva. Dette er vår rimeligste modell, og vi leverer gravstener i alle prisklasser. Se igjennom våre bilder nedenfor. Ta kontakt med oss for pristilbud og veiledning. Prisene vi oppgir inkluderer gravsten og fundament etter dagens regler, navn og dato til en person inngravert og lakkert, stenen ferdig montert på graven. Vi leverer stener i hovedsak til Oslo, Akershus, Østfold med omegn. Vanlig leveringstid er 2 uker. Ta gjerne kontakt med oss på telefon/mail, eller besøk vår store utstilling på Ski og i Oslo på Hasle. Der ser du stenen du kjøper og unngår tvil ved bestilling fra katalog.